Awesome!

Jag råkade glömma att lägga in semestern i vårt schemasystem vi har, så min semesterlön kommer i slutet av denna månad istället för den förra.

Grejen är den att jag får semester för 100% fast jag jobbar 75%, så jag får två veckors fulltidslön, plus 93kr om dag i semestertillägg, vilket blir ungefär 1000 kr extra.

 

Sen så har jag jobbat fulltid en vecka i sommras under jouren, vilket också blir runt 1000 kr extra

 

Så denna månad får jag en fulltidslön! Och jag har dessutom 3500 kr på mitt sparkonto.

 

Happyface is on :D


Vem vill följa med på maratonshopping i Göteborg? 


Är det bara jag

Som får tvångstankar att skriva något sarkastiskt svar  på såna här lappar?

Nu funderar jag på vad jag ska skriva som svar

 

"ÅH vad DUKTIG du är!"

"TACK för att du tar dig dit för att upplysa oss andra hur ODUGLIGA vi är, speciellt nu när vi vet vilken otrolig ansträning det var för DIG att ta dig att hämta ett papper, en penna OCH tejp när du inte orkade skura tvättmedelfacket"

Eller ska jag påpeka det logiska felet i att skriva M.V.H på dels en tillsägelse, för det är inte en "vänlig hälsning" dels också att välja sedan att vara anonym. Du kan inte skriva M.V.H och sen utan att skriva under den.

 

Eller en lång utläggning om hur personen har förändrat mitt liv och från och med nu ska jag alltid använda flytande tvättmedel och tillbe denna lapplämnare som fick mig att se den rätta vägen.

Jag kanske till och med startar igång en kult kring denna lapp och skriva en bok hur man följer denna upplysta väg hur man alltid håller tvättstugan ren och dessutom använder flytande tvättmedel!!!!!

 

Eller är det lite att gå för långt?


Första skoldagen

Eller nej inte riktigt, skolan har inte öppnat än. Men det känns lite så just nu, jag ska tillbaka till jobbet efter semestern och alla kommer vara där.

 

Kommer bli som att träffa alla igen efter sommarlovet, precis som förr i tiden.

Jämnföra semestrar, solbränna och hur mycket man har växt (eller ja, kanske inte det sista).

 

Jag ser framemot det faktiskt, jag tycker om mina kollegor

 


RSS 2.0